Leefstijlcoaching
- individueel

Leefstijlcoaching is een coachtraject wat gericht is op het verminderen van overgewicht en/of het verkrijgen van een gezondere levensstijl. Dit wordt gedaan door een combinatie van gezonder eten, meer bewegen en gedragsverandering. Daarnaast wordt er gewerkt aan persoonlijke doelstelling die je als klant zelf hebt.

Het leefstijltraject

Het leefstijltraject van Vuurens Leefstijl & Training is opgebouwd uit verschillende bouwstenen.
Het is een 12 weken durend traject. In deze 12 weken wordt er één keer per week bewogen in groepsverband, met andere mensen van het leefstijltraject. Daarnaast zal er verdeeld over de weken 4 maal een individueel gesprek worden gevoerd met je leefstijlcoach. Als laatste zal er door middel van verschillende kanalen informatie met je gedeeld worden welke praktische tips en handvaten bieden die je gelijk toe zou kunnen passen in je huidige leven, welke betrekking heeft tot bewegen, voeding en volhouden van gedragsveranderingen.

Voor wie is een leefstijltraject?

Het Leefstijlcoachtraject is er voor iedereen die aan de slag wil met zijn gezondheid. Of je nu wil aankomen of afvallen, je fitter wilt voelen; jong of oud bent. Iedereen is welkom. De enige voorwaarde die ik stel is dat je voor de volle 100% achter je keuze staat om aan je gezondheid te werken. Is dat het geval maar lukt het je nog niet om op eigen kracht je doelen te bereiken? Dan kan ik je daarin begeleiden en coachen.

Benieuwd of leefstijlcoaching iets voor u is?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!